VIERASKIRJA AJANVARAUS ASIAKKAAT PALVELUT ESITTELY INDEX

Esittely

Klinikan eläinlääkäri, Olivia Kivisalo

Eläinlääkärinä toimii 35-vuotias Olivia Kivisalo. Nainen on valmistunut 25-vuotiaana eläintenhoitajaksi erikoistuen tuotantoeläimiin, jonka jälkeen hän on käynyt eläinlääkärikoulutuksen erikoistuen pieneläimien ja hevosten sairauksiin.

Virtuaalimaailmassa olen ollut vuodesta 2007. Kasvatan tällä hetkellä virtuaalisesti amerikankääpiöterrierejä kennelissäni Foxtrialissa sekä staffordshirenbullterrierejä toisessa kennelissäni Lelurumpalissa. Minulla on myös ratsastuskoulu Repomäki. Olen ollut ylläpitäjänä ja eläinlääkärinä Sudenkuopan eläinklinikalla v. 2012 sekä ollut eläinlääkärinä yhdessä suntuubiin tehdyllä klinikalla, nimeä en enää muista.

Olen irl-elämässä 21-vuotias naisenalku ja minulla on taloudessani yksi koira, brasilianterrieri. Olen harrastanut ratsastusta 7-vuotiaasta ja lopetin sen 17-vuotiaana eli ratsastusta tuli harrastettua 10-vuotta. Omien koirieni kanssa olen harrastanut aktiivisesti agilitya (7-vuotta), tavoitteena kisata virallisissa.

Virtuaalimaailmassa olen ollut vuodesta 2007, eli 9-vuotta.

Klinikan sijainti ja tilat

Eläinklinikkamme sijaitsee virtuaalisessa Keski-Suomessa. Klinikka koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta: tuontantoeläinpuolesta (talli, hoitotilat, juoksumatot, karanteeni, saunat yms.) sekä pieneläinpuolesta (juoksumatot, hoitotilat, karanteeni, eläinmajoitus).

Klinikan pihalla on koiratarhoja sekä hevosille pyörötarha sekä hiekkatarha. Klinikkamme on siis varsin suuri ja ottaa vastaan kaikenlaisia eläimiä.

Ulkoasu © M Layouts / epsos.de