VIERASKIRJA AJANVARAUS ASIAKKAAT PALVELUT ESITTELY INDEX

Rolling Rusty


Klikkaa kuva suuremmaksi!
Virallinen nimiRolling RustyKoulutustasoHeB, re 100cm
KutsumanimiRullaSäkäkorkeus141cm
RoturisteytysponiKasvattajaRolling Ponies
SukupuolitammaOmistajaOlivia Kivisalo
Syntymäaika13.8.2010Kotitalliei kotitallia

"Myydään kipakka, mutta potentiaalinen risteytysponitamma hyvään kotiin"; Oli ensimmäinen lause myynti-ilmoituksessa. Olin jo pitkään haikaillut oman ponin perään, ja nyt saisin sen lisäksi vielä haastetta ponin luonteesta. Eikun soittoa menemään ja pian lähdinkin jo katsomaan ja kokeilemaan tammaa. Seuraavaksi olinkin jo autonratissa, perässä trailerissa tämä ponitamma...

Rullalla on reipas ponimainen luonne. Rakenteeltaan Rulla on muodostunut hiukan pyöreämmäksi vatsan seudulta, mutta se ei ponin menoa ole haitannut. Rulla on hoitotilanteissa erittäin tammamainen ja ilmaisee kyllä selkeästi kantansa, mikäli tänään ei vatsaa tai jalkoja harjailla. Ne siis yleisimmät paikat, joissa tulee välillä ponin kanssa ristiriitoja. Kaviot nousevat melko hyvin, mutta mikäli niiden harjaus on ollut tänään ponin EI -listalla, se todennäköisesti hangoittelee vastaan viimeiseen saakka. Rullan taakse ei kannata mennä, sillä korvat alkavat usein kääntyä taakse takamuksen lähelle mentäessä. Häntää antaa kuitenkin harjata, jos luottaa ettei hoitaja ole kulkemassa Rullan takaa toiselle puolelle.

Ratsastaessa Rulla on oikea diivaprinsessojen kuningatar. Se yrittää usein luistaa tehtävistä. Sade ja vesilammikot ovat tämän neitokaisen inhokkeja ja tunti ei tule sujumaan odotetusti, jos sataa vettä. Vesilätäköt tamma kiertää kaukaa. Napakalla ratsastajalla jättää turhat kenkkuilut, mutta mikäli ratsastaja ei alusta lähtien ole napakka, yrittää Rulla usein kokeilla koko lopputunnin, vaikka ratsastaja olisikin lopputunnista kuinka napakka.

Hypätessä Rulla on reipas, mutta miellyttävä. Se innostuu silminnähtävästi esteistä, joten tamma kaipaakin aika-ajoin reilumpiakin pidätteitä. Rulla uskaltaa ja pystyy hypätä erikoisesteetkin, mutta tällöin on taas ratsastajan auktoriteetti koetuksella. Jos Rulla huomaa esteessä jotain vähänkin epäilyttävää, se kiertää tai kieltää. Tällöin tulee olla hyvin napakka.

Maastossa Rullalla ei ole ollut tapana venkoilla vastaan, vaan se kulkee kiltisti linjastossa eikä ohittele toisia. Jarrut ovat tammalla maastossa mukana, eikä kaasua todellakaan tarvitse painaa, sillä Rulla on hyvin reipas maastoilija.

ii. Nightingale
i. Night Taleie. Sweet Pepper
e. Emanuela Noirei. Fab Prince
ee. Emmanelly

Kilpailukalenteri

PäivämääräJärjestäjäLuokkaTulos
00.00.0000HeppatalliHeB1/100
00.00.0000HeppatalliHeB1/100

Ulkoasu © M Layouts / epsos.de